Skin care

Vegan skincare!

Vegan is niet langer een hype binnen de voedingsindustrie, maar deze trend is ook al langere tijd door aan het zetten binnen onder andere de kledingindustrie & beautyindustrie. Een trend die mogelijk steeds meer de overhand zal krijgen, doordat wij als consument bewustere keuzes leren en kunnen maken. Eerlijke berichtgeving op verpakkingen, geen misleidende claims en openheid over productie spelen hier in rol in. 

Doctor Babor heeft gekozen om mee te gaan in deze trend en heeft hiervoor de cleanformance producten ontwikkeld. Deze producten kunnen wij in iedere bestaande behandeling inzetten en daarmee voorzien wij jou graag van extra informatie. De nieuwe cleanformance producten brengen een ode aan de “dewy” look, zoals Babor dit zelf omschrijft. Dit wordt gerealiseerd door ingrediënten als: rode esdoornschors en probiotica. Daarnaast zitten er in twee producten uit deze lijn CBD verkregen uit de hennepplant. Dit zou een ontstekingsremmende werking hebben. 

Vegan skincare!

Claims die gedaan worden: 98% van de ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong en is zodoende vrij van dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en synthetische grondstoffen.

Leuke feitjes: Babor produceert CO2 neutraal en voor de 1e 5000 verkochte Babor cleanformance producten wordt een boom geplant. 

Onze mening na gebruik: De producten hebben mooie verpakkingen, ruiken zacht en fris en na gebruik mag gezegd worden, het geeft inderdaad een “dewy” look. 

Benieuwd geworden naar de Vegan producten? Vraag onze specialisten om deze producten te gebruiken in de behandeling!

Share