Afspraak maken

Je kunt bij ons zonder afspraak terecht. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je om van tevoren telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op 033 - 434 51 22. Als je een arrangement wilt van verschillende behandelingen (bijvoorbeeld een combinatie van een behandeling in de kapsalon en in de schoonheidssalon), dan kun je ook het beste even bellen. Dan nemen we uitgebreid de mogelijkheden met je door.

Uiteraard is het mogelijk om online een afspraak te maken. Dat kan via onderstaand formulier door de behandeling te kiezen en een datum en tijdstip in te vullen. Met vier klikken boek je een afspraak. Graag tot ziens in Salon de Nieuwe Stad, pal aan de Eem, aan de Oude Fabriekstraat 1 in Amersfoort.

Let op: Mocht je in onze boekingsmodule geen afspraak kunnen maken op het tijdstip van je keuze, neem dan voor de zekerheid contact met ons op. Soms vinden we nog plek in de agenda en kunnen we je alsnog verwelkomen.

Houd er ook rekening mee dat betalen alleen mogelijk is via pinnen.

(Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch te worden afgezegd. Bij niet annuleren wordt 50% van de behandelingsprijs in rekening gebracht.)

Kapsalon

Beautysalon

Open

Ma - vrij: 9:30 - 17:30
Za: 9:00 - 15:00 

Locatie

Oude Fabriekstraat 1
3812 NR Amersfoort