Head Spa

Laat jezelf onderdompelen in pure ontspanning tijdens één van onze Head Spa behandelingen, waarbij we uw hoofdhuid exfoliëren en reinigen. Daarbij kunt u heerlijk ontspannen tijdens de massages en genieten van de geuren die in de Head Spa behandelingen gebruikt worden. Deze behandelingen bevorderen de algehele ontspanning en vermindert stress.

Complete

We starten de behandeling met een scalpanalyse met de microscoop, waarbij we de hoofdhuid uitgebreid analyseren. Deze ontspannende behandeling start met een hoofdhuid scrub in combinatie met speciale massage technieken voor rust en innerlijke balans. Het haar wordt gewassen en uitgespoeld met een water circulerende hoofddouche. Er wordt een verzorgend masker aangebracht in de lengtes en punten passend bij uw haartype, vervolgens analyseren we de hoofdhuid opnieuw. We eindigen de behandeling met het haar droog te föhnen.

 

*Niet mogelijk met haar extensions

Excellent

We starten de behandeling met een scalpanalyse met de microscoop, waarbij we de hoofdhuid uitgebreid analyseren. Deze ontspannende behandeling start met een hoofdhuid scrub in combinatie met speciale massage technieken voor rust en innerlijke balans. Het haar wordt gewassen en uitgespoeld met een water circulerende hoofddouche. Er wordt een verzorgend masker aangebracht in de lengtes en punten passend bij uw haartype. Tijdens het inwerken van het masker wordt u nek, schouders en armen gemasseerd en stoom toegepast in de behandeling. Vervolgens analyseren we de hoofdhuid opnieuw. We eindigen de behandeling met het haar droog te föhnen.

 

*Niet mogelijk met haarextensions

Kids t/m 16 jaar

We starten de behandeling met een scalpanalyse met de microscoop, waarbij we de hoofdhuid uitgebreid analyseren. Deze ontspannende behandeling start met een hoofdhuid scrub in combinatie met speciale massage technieken voor rust en innerlijke balans. Het haar wordt gewassen en uitgespoeld met een water circulerende hoofddouche. Er wordt een verzorgende conditioner aangebracht in de lengtes en punten passend bij uw haartype. Vervolgens analyseren we de hoofdhuid opnieuw. We eindigen de behandeling met het haar droog te föhnen.